BH II MARXA CICLOTURISTA PALAMÓS-COSTA BRAVA


Detalles de Evento


cartell 4 WEB

 

INSCRIU-T’HI AQUÍ


 

Dissabte 21 de Maig de 2016 a les 9:00h. del matí es donarà el tret de sortida a la “BH II Marxa Cicloturista Palamós – Costa Brava” que serà organitzada pel Club Ciclista Palamós i Life for Events.


 

PUNT D’ARRIBADA I SORTIDA

La marxa tindrà com a punt de sortida i arribada a l’Estadi de Fútbol de Palamós situat a l’Avinguda de Catalunya , lloc on els participants gaudiran de servei de dutxes i vestidors.


 

RECORREGUT
Recorregut total 105 Km. Iniciem la marxa direcció a Calonge i d’aquí directes al primer port de 6km per la Ganga. Després d’un seguit de corbes, arribarem a dalt i agafarem aire per dirigir-nos cap a una baixada llarga fins a La Bisbal d’Empordà. Tot seguit, girarem a l’esquerra per Cruïlles direcció a Sant Sadurní de l’Heura on trobarem el primer avituallament. Cal recordar que n’hi haurà tres en total al llarg del recorregut, continuarem la marxa direcció a Cassà de la Selva travessant un altre port de muntanya de 9 km per Santa Pellaia. Les vistes panoràmiques us deixaran impressionats, però seguida  us esperarà una altra baixada d’escàndol. A l’altura de Cassà continuarem direcció a Llagostera on hi haurà un altre avituallament i seguirem recte per superar el tram de pujades i baixades que ens separa de Tossa de Mar (on esta l’últim avituallament).

Passada la població i vorejant el mar de la Costa Brava, Després d’una sèrie de corbes i pendents, arribarem a la gran baixada que ens durà al centre de Sant Feliu de Guíxols. Seguirem direcció a Platja d’Aro (passant per S’Agaró). Un cop a Platja d’Aro direcció a Sant Antoni de Calonge fins al Estadi Municipal de futbol de PALAMÓS.


 

SERVEIS

A l’arribada hi haurà el dinar a la zona reservada per a tots els participants i acompanyants.

La Marxa tindrà serveis d´assistència mèdica, mecànica, cotxe escombra, servei de fotografia, obsequi del corredor de la BH II Marxa Cicloturista Palamós – Costa Brava

Servei de dutxes i wc.


 

PREU INSCRIPCIÓ

PREU FEDERATS:             28 €  (FINS 15-5-2016)

PREU NO FEDERATS       38 €  (fins 15-5-2016)

PREU FEDERATS  A PARTIR DEL 16 DE MAIG          33 €

PREU NO FEDERATS A PARTIR DEL 16 DE MAIG   43 €

(LLOGUER XIP +2€)


 

REGLAMENT

Segons Federacio Catalana De Ciclisme / Carretera. Podeu consultar a http://www.ciclisme.cat/normativa/normativa_carretera.pdf

Recordeu NO es COMPETITIVA ni puntuable.

A la carretera respecteu el codi de circulacio: están oberts al trànsit.

Els ciclistes, en inscriure’s, accepten aquest reglament i reconeixen que es troben bé de salut per realizar la marxa i, en cas d’algún problema eximeixen a l’organitzador de qualsevol responsabilitat.

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que la marxa pogués ocasionar els participants o a tercers.

L’organització es reserva el dret de modificar o decidir els canvis pertinents davant qualsevol imprevist.


 

INSCRIPCIONS

lifeforevents.com

ccpalamos-costabrava.com