DARRERA INFORMACIÓ CURSA DEL PORT DE BARCELONA

Compromís, Proximitat i Qualitat.

 

Gràcies a MGS tots els participants a la CURSA DEL PORT DE BARCELONA teniu una assegurança d’accidents amb uns valors importants, tals com els que ens dona l’esport. MGS ha apostat per l’esport i ha patrocinat l’assegurança d’accidents de la porva.

Els valors de MGS:

  • Compromís: L’assegurança es basa en la confiança entre assegurador i assegurat, ja que es cobra una quantitat econòmica a canvi d’una promesa de servei que solament es materialitzarà amb un esdeveniment que desencadeni l’anomenat sinistre. La nostra llarga trajectòria de feina excel·lent avala la nostra voluntat de servei i permanència amb els nostres Clients.
  • Proximitat: Cal entendre aquest valor com un factor que supera l’entorn merament geogràfic (que per a nosaltres també és important) i s’endinsa en l’àmbit emocional. Es tracta d’acompanyar els nostres Clients perquè sentin que la seva Asseguradora està atenta al que els pot passar. S’ha anat configurat aquest valor, entre altres factors, gràcies al treball d’Agents Exclusius com a sistema bàsic de distribució, ja que la seva proximitat amb el Client ha superat les dificultats en la gestió que es presenten al llarg del temps.
  • Qualitat: Perseguim la satisfacció dels nostres Clients mitjançant una alta implicació i professionalitat de les persones que intervenen en la gestió i gràcies a un suport tecnològic sòlid i eficaç.

 

DARRERA INFO CURSA DEL PORT:

17.00 fins les 23.00 h LLiurament de Dorsals al Moll de les Dreassanes (davant de Colon)

22.30 h obrirem el guarda roba situat a la Moll de les Drassanes (davant de Colon).

23.15 h s’obriran els calaixos, que aniran per color de dorsal.

23.45 h Sortida

A l’arribada us esperarà el avituallament i la bossa del corredor.

I no marxeu que després del lliurament de premis hi haurà el lliurament dels diferents sortejos: Balearia, Cathelicopters, pernils galileo Iberic, rellotges Kronos, Sopar a Baobar,…

 

BONA CURSA A TOTS!