Preparats per a la cicloturista Palamós – Costa Brava

La marxa Palamós – Costa Brava ja està apunt!

Us esperem el pròxim 21 de maig a Palamós. La marxa sortirà i acabarà a l’ Avinguda de Catalunya, concretament a l’Estadi municipal de futbol del Palamós-Costa Brava de la mateixa població. La sortida serà a les 9 del matí i tindrà un recorregut espectacular, dividit en dues parts: la primera de muntanya 50% i la segona de mar 50%.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

És un circuit de tornada única de 105km que s’endinsarà per les carreteres del sud de la comarca del Baix Empordà pujant el Port de La Ganga per la banda de Calonge i baixant cap a La Bisbal i Sant Sadurní de l’Heura.

Des d’aquí s’ascendiran els alts de Santa Pelaia per arribar de nou a la costa, on continuarem cap al final a Palamós passant per Tossa, Sant Feliu de Guíxols, S’Agaró, Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge, en el recorregut hi haurà 3 avituallaments, sòlid i  líquid.

Els serveis seran, d’assistència mèdica, cotxe escombra, servei de fotografia, guarda-roba, wc / dutxes, i dinar a l’arribada que esperem serà fruit de llargues xerrades entre els ciclistes.

En resum serà una marxa per gaudir dels seus paisatges característics, que no deixaran indiferent a cap dels seus participants.