About

Cinc triatletes i un somni. Tot i que pot semblar el títol d’una pel·lícula, és tracta en realitat del punt d’inici d’aquesta empresa LIFE FOR EVENTS.

I és que així va començar tot, amb cinc amics que a part de compartir entrenaments, curses i triatlons, van decidir unir esforços en l’organització d’esdeveniments esportius, tasca que van emprendre en trobar un aliat  d’èlit BH.

En un temps en  que les curses solidàries s’han de convertit en la norma, els nois de Life for Events decideixen involucrar-se en la millora de la societat i passar a l’acció. Així i ja des dels seus inicis, l’any 2013, incorporen a tots els seus esdeveniments una vessant solidaria. Veiem, doncs, com el 2013 s’uneixen a la causa d’Alba Ojeda, el 2014 amb Síndrome Sanfilippo, Dones solidàries d’Alella contra la violència de gènere, 2015 amb Projecte Home i arribem al 2016 amb un acord de col·laboració amb Creu Roja per donar suport a la seva campanya d’Aliança Humanitària per a l’alimentació Infantil.

Sempre sumant causes, buscant noves accions solidaries on poder donar un cop de mà amb el ferm compromís de aprofitar el gran impuls que té el moviment esportiu per millorar la nostra societat.

Sense oblidar però quina és l’essència de LIFE FOR EVENTS, la creació de grans esdeveniments esportius, la promoció de l’esport i l’activitat física, el compartir la il·lusió per crear reptes i superar-los, el ser cada dia més grans, millors….. i el saber que lluites per fer realitat el teu somni. Un somni anomenat LIFE FOR EVENTS.

 

 

 

magen web

 

DSC_3501 web

 

foto web